Καλώς ήλθατε!

Καλώς ήλθατε στην προσωπική ιστοσελίδα μου!

 

 

Έχω δημιουργήσει αυτήν την ιστοσελίδα για να μοιραστώ λίγο με σας που βρίσκεται στην άλλη άκρη του ηλεκτρονικού δρόμου.

 

Εδώ θα βρείτε μια βιογραφία και μια περιγραφή αυτού που έχω επιτύχει μέχρι τώρα.

 

Αλλά πρώτα…. λίγα λόγια για μένα:

 

Πρόκειται για μια ιστορία περί της δύναμης της θέλησης. Εάν όλη η ζωή μου είναι μια προσπάθεια να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια που προέκυψαν, ήμουν πάντα ικανή να τα αντιμετωπίσω με θάρρος, αφοσίωση και τον αποφασιστικότητα.

 

«Δεν υπάρχει κανένα όριο στο πνεύμα. Πρέπει ακριβώς να επεκταθεί ελεύθερα. Το πνεύμα πρέπει να είναι όπως το νερό, μαλακό και εύκαμπτο, αλλά δυναμικό και ισχυρό συγχρόνως.»

 

Είμαι δημιουργικό πρόσωπο με φιλοδοξίες και επιδιώκω το καλύτερο. Θέλω τα πράγματα να συμβούν. Επομένως θέλω τα αποτελέσματα - και τα θέλω τώρα.

 

«Ένας στόχος στη ζωή μου είναι με το έργο μου να κάνω μια διαφορά»

 

Θα έλεγα, είμαι ευθείς, ειλικρινής στις ενέργειές μου καθώς επίσης και στα συναισθήματά μου. Μπορώ να είμαι πειστική και υπομονετική όπου χρειαστεί, και ενδιαφέρομαι για τους άλλους.

 

Αλλά….

 

Ποια είναι η Ελένη Ντουπλέση;

 

Καταρχάς, θα έλεγα ότι σύμφωνα με τις σπουδές μου είμαι φιλόλογος.

 

Σε μια δεύτερη σκέψη, επειδή το χόμπι μου έγινε ο τρόπος ζωής μου… Είμαι προπονήτρια του Taekwondo και αθλητικός μάνατζερ.

 

Ενδιαφέρομαι για όλα, αλλά το κύριο ενδιαφέρον μου είναι στη διατομή μεταξύ της συνεργασίας με τους ανθρώπους και να κάνω κάτι καλό για αυτούς και την προσωπική μου ελευθερία. Η μεγάλη πλειοψηφία των δραστηριοτήτων μου αγγίζει σε αυτό με κάποιο τρόπο.

 

Θα περιγραφόμουν ως πρόσωπο με μια αίσθηση του χιούμορ, που είναι μαχητής με ένα άγρυπνο μυαλό, που έχει την ικανότητα να καταλάβει και ξέρει πώς να εμπνεύσει τους ανθρώπους.

 

«Το πάθος μου επρόκειτο πάντα να κάνω τα πράγματα να συμβούν, να είμαι ένα παράδειγμα σε όλους, για να τους βοηθήσει ως εκπαιδευτικό και έμπιστο σύμβουλο ή Μέντωρ, να δείξω την κατεύθυνση και να κρατήσω την ενέργεια της ομάδας!»

 

Υπάρχει φυσικά πολύ περισσότερο που μπορεί να μάθει κανείς για μένα.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου και θα πάρετε μία αίσθηση για το πρόσωπο που είμαι.

 

Και εάν ενδιαφέρεστε για τον τομέα εργασίας μου, δείτε επίσης SportZentrum Eleni Duplessis.

 

   

"Taekwondo and Reiki came to my life, in order to change it. It trained my perception and brought me my mission clearly before my eyes."

 

Copyright (c) Eleni Duplessis

webmaster